U okviru hrvatskoga izložbenog prostora nastupile su zagrebačke tvrtke Mareton, Munja i Pelmen, te splitska tvrtka ST-ARC, riječka Vulkan-Nova i tvrtka Elektronik d.o.o. iz Jelenja.

Na međunarodnom sajmu metalurgije, elektronike, nemetala i graditeljstva Tehnoma 2013′ koji se održavao od 15. do 19. listopada u Skopju, Makedonija, u organizaciji Komore Zagreb predstavilo se šest hrvatskih tvrtki iz sektora elektronike i energetike.

Taj najveći makedonski sajam namijenjen posebice malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima okupio je ove godine oko 460 izlagača iz 18 zemalja, uz zabilježenih oko 50 tisuća posjetitelja. Izložbeni program Tehnome kao respektabilne sajamske manifestacije u regiji obuhvatio je metalurgiju, preradu metala, drva, plastičnih masa i gume, izradu strojeva i opreme od metala, elektroniku, energetiku, građevinarstvo, sigurnost i zaštitu objekata. Inače, ovogodišnja Tehnoma bila je podijeljena na tri sajamske cjeline: 39. međunarodni sajam metalurgije, elektronike, energetike, nemetala, građevinarstva, osiguranja objekata i zaštite; 14. međunarodni sajam obrtništva i male industrije te 33. međunarodna izložba inovacija Makinova.